Trollkarlen från Oz

Plats: Intiman, Stockholm

Datum: feb-apr 2023

Ålder: Rekommenderas från 5 år, barnbiljetter gäller t.o.m. 15 år.

Vid köp av barnbiljett, välj antal barnbiljetter och lägg i kundkorgen. Klicka därefter på "fortsätt handla" under produktbilden och välj sedan antal vuxenbiljetter och lägg i kundkorgen. Var noga med att välja samma kategori och datum.

499,00 kr

Äntligen är det dags! Det klassiska och ett av de mest ikoniska musikaläventyret Trollkarlen från Oz kommer till Intiman från februari 2023. Vi möter Dorothy och hunden Toto som hamnar i landet Oz, för att komma hem ger de sig ut på en resa för att hitta trollkarlen och möter spännande äventyr och karaktärer på vägen. Boka dina biljetter redan idag!

Biljettyper:

Parkett: Innebär platser på parketten, ordinarie eller premium beroende på tillgänglighet.

Främre balkong: Innebär platser på rad 1-3 på balkongen.

Ordinarie balkong: Övriga platser på balkongen.

Har du önskemål eller frågor om anpassade eller specifika platser, kontakta oss!

Avbokningsskydd är en tilläggstjänst som vi har som en trygghet för våra kunder. Skulle något oförutsägbart hända, som gör att du eller anhörig inte kan gå på evenemanget ni bokat, kan du avboka dina biljetter. Detta gäller endast i fall av akut sjukdom eller skada för dig eller en nära anhörig. Avbokning sker senast 7 dagar före evenemanget äger rum och läkarintyg skall alltid finnas. För mer information se fullständiga köpvillkor.

Vi är inte ett förstahandsombud eller arrangör för detta evenemang. Vi både köper och säljer biljetter och rekommenderar att biljetterna, innan beställning, jämförs hos arrangören.

Skriv din egen recension
Du recenserar:Trollkarlen från Oz
Nyheter