Torbjörns TV-program

Plats: Sverigeturné

Datum: Hösten 2023 ( se datum nedan) 

Åldersgräns: 13 +

799,00 kr

Om föreställnigen:

Nu kommer det ultimata TV-programmet! Äntligen blir drömmen som Torbjörn Averås Skorup alltid önskat sig (nästan) sann. Med sitt alldeles egna TV-program så kommer han våren 2023 att inta hela Sverige med storm. I sann Torbjörnsanda så har han såklart inte fått något sändningstillstånd så det får istället bli på scen. En show som bara inte får missas och det komemr ju bli bra ändå. 

Billjettyp: 

Bästa tillgängliga plats: Innebär att du får de bästa tillgängliga platserna som finns tillgängliga vid ditt bokningstillfälle, Observera att detta kan innebära platser över hela arenan/Salongen. 

Har du önskemål eller frågor om anpassade eller specifika platser, kontakta oss!

Avbokningsskydd är en tilläggstjänst som vi har som en trygghet för våra kunder. Skulle något oförutsägbart hända, som gör att du eller anhörig inte kan gå på evenemanget ni bokat, kan du avboka dina biljetter. Detta gäller endast i fall av akut sjukdom eller skada för dig eller en nära anhörig. Avbokning sker senast 7 dagar före evenemanget äger rum och läkarintyg skall alltid finnas. För mer information se fullständiga köpvillkor.

Vi är inte ett förstahandsombud eller arrangör för detta evenemang. Vi både köper och säljer biljetter och rekommenderar att biljetterna, innan beställning, jämförs hos arrangören.

 

Skriv din egen recension
Du recenserar:Torbjörns TV-program
Nyheter