The High Society

Plats: The High Society, Dansens Hus, Stockholm

Datum: 01-04 Dec 2022 

749,00 kr

Om föreställningen:

Kom och inled december med  The High Society på Dansens Hus. I år kommer tomten med stil och bjuder på en förstaklassig julshow där julstämningen sprids med musik från tiden då de legendariska sångarna Frank Sinatra, Dean Martin och Sammy Davis Jr underhöll och ägde världen.

Biljettyp:

Främre parkett: Innebär sittplatser på den främre delen av salongen. Främre parkett/mitten parkett. Observera att du kan få biljetter över hela denna kategori.

Bakre Parkett: Innbär sittplatser på den bakre delen av arenan, bakre parkett eller bakre balkong.Observera att du kan få biljetter över hela denna kategori.

Har du önskemål eller frågor om anpassade eller specifika platser, kontakta oss!

Avbokningsskydd är en tilläggstjänst som vi har som en trygghet för våra kunder. Skulle något oförutsägbart hända, som gör att du eller anhörig inte kan gå på evenemanget ni bokat, kan du avboka dina biljetter. Detta gäller endast i fall av akut sjukdom eller skada för dig eller en nära anhörig. Avbokning sker senast 7 dagar före evenemanget äger rum och läkarintyg skall alltid finnas. För mer information se fullständiga köpvillkor.

Vi är inte ett förstahandsombud eller arrangör för detta evenemang. Vi både köper och säljer biljetter och rekommenderar att biljetterna, innan beställning, jämförs hos arrangören.

 

Skriv din egen recension
Du recenserar:The High Society
Nyheter
 1. Pixies
  Pixies
  699,00 kr
 2. Return to the 90's
  Return to the 90's
  549,00 kr
 3. Från Aladdin till Elsa
  Från Aladdin till Elsa
  549,00 kr
 4. Robbie Williams
  Robbie Williams
  1 199,00 kr
 5. Torbjörns TV-program
  Torbjörns TV-program
  799,00 kr
 6. Disney on Ice
  Disney on Ice
  349,00 kr
 7. Finer & Taylor
  Finer & Taylor
  849,00 kr
 8. Roger Waters
  Roger Waters
  1 099,00 kr
 9. The Phantom of the Opera
  The Phantom of the Opera
  599,00 kr