Vissa evenemang kräver fortfarande vaccinpass. Kontrollera om detta gäller för ditt evenemang i god tid.
Läs mer här

Svansjön -Nationalbaletten från Kiev

Plats:  Sverigeturné 2023 

Datum: Se datum och stad nedan

Varaktighet: 2:20 h inkl. paus

949,00 kr

Om föreställningen:

Vintern 2023 kommer en av tidernas mest kända balettklassiker Svansjön att gå på Sverigeturné. Med de olika tidslösa och klassiska elementen som balletten består av, lämnar den publiken lika förtrollad verje gång. Balletten utgör en förtrollande berättelse som knyts samman med den häpnadskväckande dansen och den odödliga musiken derigerad av Tjajkovskij. Hänge dig till en kväll där musiken och dansen får tala sitt språk till ditt inre, och låt känslorna ha sin gång i takt till den fantastiska upplevelsen.

Biljettyp:

Främre parkett: Innebär att du får de bästa tillgängliga sittplatser vid din bokningsspunkt på den främre delen av arenan. Främre parkett/mitten parkett.

Bakre Pakrett: Innebär att du får de bästa tillgängliga sittplatser vid din bokningsspunkt på den bakre delen av arenan, bakre parkett eller bakre balkong.

 

Har du önskemål eller frågor om anpassade eller specifika platser, kontakta oss!

Avbokningsskydd är en tilläggstjänst som vi har som en trygghet för våra kunder. Skulle något oförutsägbart hända, som gör att du eller anhörig inte kan gå på evenemanget ni bokat, kan du avboka dina biljetter. Detta gäller endast i fall av akut sjukdom eller skada för dig eller en nära anhörig. Avbokning sker senast 7 dagar före evenemanget äger rum och läkarintyg skall alltid finnas. För mer information se fullständiga köpvillkor.

Vi är inte ett förstahandsombud eller arrangör för detta evenemang. Vi både köper och säljer biljetter och rekommenderar att biljetterna, innan beställning, jämförs hos arrangören.

Skriv din egen recension
Du recenserar:Svansjön -Nationalbaletten från Kiev
Nyheter
 1. Anvil - Impact Tour
  Anvil - Impact Tour
  549,00 kr
 2. RIOPY
  RIOPY
  449,00 kr
 3. Tove Styrke
  Tove Styrke
  349,00 kr
 4. Sting
  Sting
  999,00 kr
 5. Villa Belparc
  Villa Belparc
  699,00 kr
 6. Dance With The Dead
  Dance With The Dead
  449,00 kr
 7. Wilmer X
  Wilmer X
  699,00 kr