Sinatra & Friends

Plats: Göta Lejon, Stockholm

Datum: 24 mar 19.30 

Åldersgräns: 13+

649,00 kr

Frank Sinatra är en av världens mest berömda underhållare genom tiderna och har skrivit låtar som New York, New York och Fly Me To The Moon. Sinatra & Friends är en tribute till honom där hans musik spelas och minnena blir till liv igen. Boka dina biljetter här!

Biljettyp:

Kategorierna är uppdelade i priskategorier mellan både parkett och balkong där ni kan välja att sitta på de främre eller bakre raderna på respektive. Bakre raderna är billigare i båda fallen.

Har du önskemål eller frågor om anpassade eller specifika platser, kontakta oss!

Avbokningsskydd är en tilläggstjänst som vi har som en trygghet för våra kunder. Skulle något oförutsägbart hända, som gör att du inte kan gå på evenemanget ni bokat, kan du avboka dina biljetter. Detta gäller endast i fall av sjukdom för dig eller en nära anhörig. Avbokning sker senast 14 dagar före evenemanget äger rum och läkarintyg skall finnas. För mer information se fullständiga köpvillkor.

Vi är inte ett förstahandsombud eller arrangör för detta evenemang. Vi både köper och säljer biljetter och rekommenderar att biljetterna, innan beställning, jämförs hos arrangören.

Skriv din egen recension
Du recenserar:Sinatra & Friends
Nyheter
 1. Kulla-Gulla
  Kulla-Gulla
  649,00 kr
 2. Joddla med Siv
  Joddla med Siv
  549,00 kr
 3. The Weeknd
  The Weeknd
  999,00 kr
 4. The Mamas
  The Mamas
  799,00 kr
 5. Sound of Musicals
  Sound of Musicals
  549,00 kr
 6. Tristan & Isolde
  Tristan & Isolde
  599,00 kr
 7. Babben Larsson
  Babben Larsson
  799,00 kr
 8. Solala
  Solala
  499,00 kr