ROCK N ROLL CHRISTMAS SHOW

The Boppers, Brolle, Nanne Grönwall 

Plats: Sverigeurné 2022

Datum: December 2022

999,00 kr

Om föreställnignen:

När det känns kallt ute och vintern känns lång är vi glada att meddela att det nu finns en extra krydda till glöggen. The Boppers, Brolle och Nanne Grönwall kommer vintern 2022 att gå på en gemensam julturné ”The Greatest Rock n Roll Christmas Show”

Här utlovas fart och rock n roll. Men du kan vara lugn för de där klassiska jullåtarna kommer också att få vara med, bara med en liten liten twist.

Detta fantastiska artistpaket utlovar årets svängigaste julshow! Det kommer helt klart att bli ett annolunda julfirande fullt av svängiga låtar som kommer att se till att du omöjligt kan sitta still hela kvällen lång.

Biljettyper:

Bästa tillgänglig: Innebär att du får de bästa tillgängliga platserna som finns tillgängliga vid ditt bokningstilfälle. Observera att detta kan innebära platser över hela arenan/Salongen.
Har du önskemål eller frågor om anpassade eller specifika platser, kontakta oss!

Har du önskemål eller frågor om anpassade eller specifika platser, kontakta oss!

Avbokningsskydd är en tilläggstjänst som vi har som en trygghet för våra kunder. Skulle något oförutsägbart hända, som gör att du eller anhörig inte kan gå på evenemanget ni bokat, kan du avboka dina biljetter. Detta gäller endast i fall av akut sjukdom eller skada för dig eller en nära anhörig. Avbokning sker senast 7 dagar före evenemanget äger rum och läkarintyg skall alltid finnas. För mer information se fullständiga köpvillkor.

Vi är inte ett förstahandsombud eller arrangör för detta evenemang. Vi både köper och säljer biljetter och rekommenderar att biljetterna, innan beställning, jämförs hos arrangören.

Skriv din egen recension
Du recenserar:ROCK N ROLL CHRISTMAS SHOW
Nyheter
 1. Johan Glans
  Johan Glans
  849,00 kr
 2. Rhapsody in Rock 2023
  Rhapsody in Rock 2023
  999,00 kr
 3. Trollkarlen från Oz
  Trollkarlen från Oz
  499,00 kr
 4. SG Lewis
  SG Lewis
  499,00 kr
 5. Molly Hammar
  Molly Hammar
  749,00 kr
 6. Father John Misty
  Father John Misty
  849,00 kr
 7. Keshi - Hell & Back Tour
  Keshi - Hell & Back Tour
  699,00 kr
 8. Larkin Poe
  Larkin Poe
  599,00 kr
 9. Julkonserten Änglaljus
  Julkonserten Änglaljus
  549,00 kr
 10. Stephen Lynch
  Stephen Lynch
  549,00 kr