Peter Pan går åt Helvete

Plats: Stockholm, Malmö, Göteborg

Datum: Våren 2023

För biljetter till "Peter Pan & Kapten Krok på Liseberg" klicka HÄR

799,00 kr

I januari 2023 kommer Peter Pan till Cirkus i Stockholm för den galnaste och mest gastkramande skrattfest någonsin. I huvudrollerna ser vi bland andra Pernilla Wahlgren, Per Andersson, Ola Forssmed, David Batra, Clara Henry och Hampus Nessvold. Boka biljetter till Peter Pan går åt Helvete idag!

 

Biljettyp:

Sittplats Bakre: Innebär platser på Bakre läktare eller bakre delen av salongen, detta inkluderar även sidosikt/Begränsad sikt. 

Sittplats Mitten: Innebär platser på Mitten Läktare eller mitten av salongen.

Sittplats Främre: Innebär platser på främre Läktare eller främre delen av salongen.

 

Har du önskemål eller frågor om anpassade eller specifika platser, kontakta oss!

Avbokningsskydd är en tilläggstjänst som vi har som en trygghet för våra kunder. Skulle något oförutsägbart hända, som gör att du eller anhörig inte kan gå på evenemanget ni bokat, kan du avboka dina biljetter. Detta gäller endast i fall av akut sjukdom eller skada för dig eller en nära anhörig. Avbokning sker senast 7 dagar före evenemanget äger rum och läkarintyg skall alltid finnas. För mer information se fullständiga köpvillkor.

Vi är inte ett förstahandsombud eller arrangör för detta evenemang. Vi både köper och säljer biljetter och rekommenderar att biljetterna, innan beställning, jämförs hos arrangören.

Skriv din egen recension
Du recenserar:Peter Pan går åt Helvete
Nyheter