Jill Johnson

Jill Johnson

Tomas Andersson Wij

Tomas Andersson Wij

Östen med resten

Plats: Sverigeturné

Datum: Se nedan

599,00 kr
I lager

Östen och resten är tillbaka med en mer personlig show än de någonsin gjort tidigare i sina 30 år i branschen. De delar med sig av historier och avslöjanden från egna erfarenheter och upplevelser. Föreställningen bjuder på skratt såväl som allvar som allt blandas med bandets musikalitet och personlighet.

Föreställningen tar de med sig runt i Sverige, missa inte chansen att se dem i din stad, tveka inte med att boka dina biljetter idag!

Har du önskemål eller frågor om anpassade eller specifika platser, kontakta oss!

Avbokningsskydd är en tilläggstjänst som vi har som en trygghet för våra kunder. Skulle något oförutsägbart hända, som gör att du inte kan gå på evenemanget ni bokat, kan du avboka dina biljetter. Detta gäller endast i fall av sjukdom för dig eller en nära anhörig. Avbokning sker senast 14 dagar före evenemanget äger rum och läkarintyg skall finnas. För mer information se fullständiga köpvillkor.

Vi är inte ett förstahandsombud eller arrangör för detta evenemang. Vi både köper och säljer biljetter och rekommenderar att biljetterna, innan beställning, jämförs hos arrangören.

Skriv din egen recension
Du recenserar:Östen med resten