Ola Salo

Ola Salo - Dinnershow 

Kajskjul 8 - Göteborg

18 årsgräns

1 899,00 kr

Ola Salo är tillbaka med en krogshow på Kajskjul 8 i Göteborg. Det blir initialt 4 kvällar fullspeckade med show och 2-rättersmiddag i restaurangen på Kajskjul 8. Välkommen att boka din helkväll idag!

OBS! Detta evenemang kräver att vi förmedlar dina uppgifter; namn, telefonnummer och adress, till arrangören. Detta är ett krav för bokningen och för att ni ska beviljas inträde till evenemanget.

Biljettyper:

Entrebiljett + 2-rättersmeny

Har du önskemål eller frågor om anpassade eller specifika platser, kontakta oss!

Avbokningsskydd är en tilläggstjänst som vi har som en trygghet för våra kunder. Skulle något oförutsägbart hända, som gör att du eller anhörig inte kan gå på evenemanget ni bokat, kan du avboka dina biljetter. Detta gäller endast i fall av akut sjukdom eller skada för dig eller en nära anhörig. Avbokning sker senast 7 dagar före evenemanget äger rum och läkarintyg skall alltid finnas. För mer information se fullständiga köpvillkor.

Vi är inte ett förstahandsombud eller arrangör för detta evenemang. Vi både köper och säljer biljetter och rekommenderar att biljetterna, innan beställning, jämförs hos arrangören.

Skriv din egen recension
Du recenserar:Ola Salo
Nyheter