Big Slap

Big Slap

Melodifestivalen 2019

Plats & datum: Se nedan

999,00 kr
I lager

Melodifestivalen är tillbaka, fullspeckad med musik och underhållning som kommer följas av hela Sverige. Melodifestivalen är i en klass för sig och den mest populära och efterlängtade musikfest.

Vill du också vara med och uppleva detta på plats så säkra dina biljetter redan idag.

Vi vill uppmärksamma på att detta är ett förköp och inga biljetter levereras innan de släppts den 31 oktober. Som vanligt så rekommenderar vi att inga tillhörande aktiviteter, t.ex. boende eller resa, bokas innan ni fått biljetterna och kontrollerat dem.

Har du önskemål eller frågor om anpassade eller specifika platser, kontakta oss!

Avbokningsskydd är en tilläggstjänst som vi har som en trygghet för våra kunder. Skulle något oförutsägbart hända, som gör att du inte kan gå på evenemanget ni bokat, kan du avboka dina biljetter. Detta innefattar sjukdom för dig eller en nära anhörig. Avbokning sker senast 30 dagar före evenemanget äger rum och läkarintyg skall finnas. För mer information se fullständiga köpvillkor.

Vi är inte ett förstahandsombud eller arrangör för detta evenemang. Vi både köper och säljer biljetter och rekommenderar att biljetterna, innan beställning, jämförs hos arrangören.