Vissa evenemang kräver fortfarande vaccinpass. Kontrollera om detta gäller för ditt evenemang i god tid.
Läs mer här

Mandomsprovet

Plats: Klarascenen, Stockholm

Datum: 08 September - 13 November 2022 

 

549,00 kr

Om föreställningen:

När den talangfulle studenten Ben återvänder hem till sina föräldrar igen med strålande betyg, så ser hans framtid ljusare ut än någonsin. Men trots detta känner sig Ben vilsnare än någonsin. På hans studentmottagning träffar han den mystiska Mrs. Robinson, en vän till familjen. Hon är en till åldern kommen hemmafru vars sysslolöshet gjort henne både alkoholiserad och gränslös. Dessa två inleder en destruktiv kärleksaffär som till varje pris inte får komma till känna för omgivningen. Men efter ett tag så svalnar passionen och Bens intresse vandrar vidare till Mrs. Robinsons dotter Elaine, vilket väcker både svartsjuka och hämndbegär hos hans före detta älskarinna. Ett triangeldrama med många spännande twister. 

Biljettyp: 

Främre Salong: Innebär att du får de bästa tillgängliga platserna som finns tillgängliga vid ditt bokningstillfälle inom denna kategori, Observera att detta kan innebära platser över hela den kategorin. 

Bakre Salong: Innebär att du får de bästa tillgängliga platserna som finns tillgängliga vid ditt bokningstillfälle inom denna kategori. 

Har du önskemål eller frågor om anpassade eller specifika platser, kontakta oss!

Avbokningsskydd är en tilläggstjänst som vi har som en trygghet för våra kunder. Skulle något oförutsägbart hända, som gör att du eller anhörig inte kan gå på evenemanget ni bokat, kan du avboka dina biljetter. Detta gäller endast i fall av akut sjukdom eller skada för dig eller en nära anhörig. Avbokning sker senast 7 dagar före evenemanget äger rum och läkarintyg skall alltid finnas. För mer information se fullständiga köpvillkor.

Vi är inte ett förstahandsombud eller arrangör för detta evenemang. Vi både köper och säljer biljetter och rekommenderar att biljetterna, innan beställning, jämförs hos arrangören.

Skriv din egen recension
Du recenserar:Mandomsprovet
Nyheter
 1. Anvil - Impact Tour
  Anvil - Impact Tour
  549,00 kr
 2. RIOPY
  RIOPY
  449,00 kr
 3. Tove Styrke
  Tove Styrke
  349,00 kr
 4. Sting
  Sting
  999,00 kr
 5. Villa Belparc
  Villa Belparc
  699,00 kr
 6. Dance With The Dead
  Dance With The Dead
  449,00 kr
 7. Wilmer X
  Wilmer X
  699,00 kr