Babblarna

Jul & Kul med Babblarna! nov-jan

Babblarna - Andra musikalen feb -> 2023

OBS! Alla behöver biljett, även de små som kan sitta i knät.

349,00 kr

Om föreställnignen:

En svängig och rolig föreställning med barnens favoriter Babblarna. Nu tar Babblarna sig ut på de svenska vägarna för en turné med Babblarna Första Musikalen! Därefter från och med den 22 oktober är babblarna tillbaka med Jul & Kul med Babblarna.

Biljettyp: 

Observera att alla både vuxna och barn måste ha biljett till föreställningen! 

Bästa tillgängliga plats: Innebär att du får de bästa tillgängliga platserna som finns tillgängliga vid ditt bokningstillfälle, Observera att detta kan innebära platser över hela arenan/Salongen.

Har du önskemål eller frågor om anpassade eller specifika platser, kontakta oss!

Avbokningsskydd är en tilläggstjänst som vi har som en trygghet för våra kunder. Skulle något oförutsägbart hända, som gör att du eller anhörig inte kan gå på evenemanget ni bokat, kan du avboka dina biljetter. Detta gäller endast i fall av akut sjukdom eller skada för dig eller en nära anhörig. Avbokning sker senast 7 dagar före evenemanget äger rum och läkarintyg skall alltid finnas. För mer information se fullständiga köpvillkor.

Vi är inte ett förstahandsombud eller arrangör för detta evenemang. Vi både köper och säljer biljetter och rekommenderar att biljetterna, innan beställning, jämförs hos arrangören.

Skriv din egen recension
Du recenserar:Babblarna
Nyheter