Robin Hood

Robin Hood

Peter Pan 2

Peter Pan 2

Häxorna i Eastwick

Plats: Cirkus, Stockholm

599,00 kr
I lager

Peter Jöback spelar huvudrollen i denna omtalade musikal på Cirkus i Stockholm! Baserad på boken och filmen med samma namn. Missa inte detta!

Senast förra året när ”The Phantom of the Opera” firade 30 år på Broadway och Peter Jöback fick äran att spela huvudrollen i jubileumsföreställningen.

Nu är Peter Jöback tillbaka på musikalscenen i Stockholm i höst och gör Jack Nicholsons roll i musikalversionen av kultfilmen ”Häxorna i Eastwick”.

Ett internationellt samarbete där Jöback slagit sina påsar ihop med en av världens största musikalproducenter – Cameron Macintosh.

– Jag kände att jag ville göra något fräscht. Bygga upp mitt namn i London på ett annat sätt än jag gjort tidigare. Och när jag pratade med Cameron så kom vi in på ”Häxorna i Eastwick”, säger Peter Jöback

Biljettyper:

Skymd sikt innebär plats på mittläktaren eller sidoläktaren på de bakersta raderna.

Delvis påverkad siktlinje (Rekommenderas) innebär platser på sidoläktaren mellan rad 7-17 med påverkad sikt.

Övre mittläktare/ sidoläktare innebär platser på mittläktaren rad 11-17 eller sidoläktaren.

Nedre mittläktare innebär läktarplatser mellan rad 1-10.

Parkettplatser innebär platser på parkett eller logen jämte parketten.

Har du önskemål eller frågor om anpassade eller specifika platser, kontakta oss!

Avbokningsskydd är en tilläggstjänst som vi har som en trygghet för våra kunder. Skulle något oförutsägbart hända, som gör att du inte kan gå på evenemanget ni bokat, kan du avboka dina biljetter. Detta gäller endast i fall av sjukdom för dig eller en nära anhörig. Avbokning sker senast 14 dagar före evenemanget äger rum och läkarintyg skall finnas. För mer information se fullständiga köpvillkor.

Vi är inte ett förstahandsombud eller arrangör för detta evenemang. Vi både köper och säljer biljetter och rekommenderar att biljetterna, innan beställning, jämförs hos arrangören.

Skriv din egen recension
Du recenserar:Häxorna i Eastwick