Från Broadway till Duvemåla

Plats: Sverigeturné

Datum: Hösten 2024

799,00 kr

FRÅN BROADWAY TILL DUVEMÅLA är Sveriges mest populära musikalshow och utan tvekan en av årets återkommande höjdpunkter för alla musikalälskare! Här drabbar stora röster och stora känslor samman i ett pärlband av de mest älskade hitsen från världens största musikaler – allt framfört av några av våra absolut bästa och mest meriterade musikalartister.

Biljettyp:

Bakre sittplats - Innebär sittplatser på den bakre delen av arenan, bakre parkett, alternativt bakre balkong

Mitten sittplats - Innebär sittplatser på den mittersta delen av arenan, mittenparkett, främre balkong eller bakre parkett om balkong finns.

Främre sittplats - Innebär sittplatser på den främre delen av arenan, främre/mitten parkett eller främre balkong.

 

Har du önskemål eller frågor om anpassade eller specifika platser, kontakta oss!

Avbokningsskydd: är en tilläggstjänst som vi har som en trygghet för våra kunder. Skulle något oförutsägbart hända, som gör att du eller anhörig inte kan gå på evenemanget ni bokat, kan du avboka dina biljetter. Detta gäller endast i fall av akut sjukdom eller skada för dig eller en nära anhörig. Avbokning sker senast 7 dagar före evenemanget äger rum och läkarintyg skall alltid finnas. För mer information se fullständiga köpvillkor.

Vi är inte ett förstahandsombud eller arrangör för detta evenemang. Vi både köper och säljer biljetter och rekommenderar att biljetterna, innan beställning, jämförs hos arrangören.

Skriv din egen recension
Du recenserar:Från Broadway till Duvemåla
Nyheter