Falkenbergsrevyn 2023

Plats: Falkenbergsteater, Falkenberg

Datum: 5 januari 2023 - 24 mars 2023

 

749,00 kr

Om föreställningen:

Den årliga revyn som spelas på Falkensbergs Stadsteater är tillbaka med första speldatumet i januari och dessutom även ett 25-årsjubileum! Falkenbergs teatern laddar för deras bästa revy någonsin och en föreställning med en dubbeldos på 90 minuter! Missa inte denna och säkra sina biljetter redan idag!

Biljettyp:

Bästa tillgängliga plats: Innebär att du får de bästa tillgängliga platserna som finns tillgängliga vid ditt bokningstillfälle, Observera att detta kan innebära platser över hela arenan/Salongen. 

Har du önskemål eller frågor om anpassade eller specifika platser, kontakta oss!

Avbokningsskydd är en tilläggstjänst som vi har som en trygghet för våra kunder. Skulle något oförutsägbart hända, som gör att du eller anhörig inte kan gå på evenemanget ni bokat, kan du avboka dina biljetter. Detta gäller endast i fall av akut sjukdom eller skada för dig eller en nära anhörig. Avbokning sker senast 7 dagar före evenemanget äger rum och läkarintyg skall alltid finnas. För mer information se fullständiga köpvillkor.

Vi är inte ett förstahandsombud eller arrangör för detta evenemang. Vi både köper och säljer biljetter och rekommenderar att biljetterna, innan beställning, jämförs hos arrangören.

Skriv din egen recension
Du recenserar:Falkenbergsrevyn 2023
Nyheter