Djungelboken - The Musical

Plats: Sverigeturné 2023

Datum: Se datum nedan

Åldersgräs: Från 3 år

Obs! Rekommenderad ålder: Från 3 år, alla behöver biljett oavsett ålder. För att välja barnbiljetter; välj antal barnbiljetter och lägg i kundkorgen. Klicka därefter på "fortsätt handla" under produktbilden och välj sedan antal vuxenbiljetter och lägg i kundkorgen. Var noga med att välja samma kategori och datum. Barnbiljetter gäller upp till 13 år.

599,00 kr

Om föreställningen: 

Djungelboken the Musical - Äntligen är den här! Det blir en 2,20 timmar lång familjemusikal som kommer till en stad nära dig. I en av huvudrollerna ser vi ett bekant ansikte i Sean Banan som Kung Gibbon (King Louie) samt en hel ensemble av fantastiska barn och unga skådespelare. Boka dina biljetter idag till Djungelboken the Musical 2023!

Biljettyp:

Främre: Innebär platser i främre delen av salongen, på parkett eller (i Stockholm) Främre balkong.

Mitten: Innebär platser i mitten av salongen, bakre parkett, främre läktare.

Bakre: Innebär platser i bakre delen av salongen, bakre parkett, bakre läktare/balkong.

Har du önskemål eller frågor om anpassade eller specifika platser, kontakta oss!

Avbokningsskydd är en tilläggstjänst som vi har som en trygghet för våra kunder. Skulle något oförutsägbart hända, som gör att du eller anhörig inte kan gå på evenemanget ni bokat, kan du avboka dina biljetter. Detta gäller endast i fall av akut sjukdom eller skada för dig eller en nära anhörig. Avbokning sker senast 7 dagar före evenemanget äger rum och läkarintyg skall alltid finnas. För mer information se fullständiga köpvillkor.

Vi är inte ett förstahandsombud eller arrangör för detta evenemang. Vi både köper och säljer biljetter och rekommenderar att biljetterna, innan beställning, jämförs hos arrangören.

Skriv din egen recension
Du recenserar:Djungelboken - The Musical
Nyheter