Bob Dylan

Bob Dylan

Robyn

Robyn

Diggiloo 2019

Plats: Se Nedan

Datum: Se Nedan

599,00 kr
I lager

Diggiloo 2019 kommer bli en show med extra allt! Det är diggiloos 17,e turné och det kommer vara laddat med ännu fler stjärnor. Tillskott i showen är BROLLE, Casper Janebrink, John Lundvik, Mimi Werner och även Thomas Petersson.

Biljettyper

Sektion grön: Sittplatser i de gröna. Medtag egen stol eller filt att sitta på. I dessa biljetter får man ta med 2 barn t.o.m med 14 år på varje vuxen biljett. 

Sektion Blå: Här sitter du lite längre från scenen, men fortfarande på numrerad sittplats med en utmärkt uppsikt över scenen 

Sektion Röd: Här sitter du mitt i händelsernas centrum på parketten med närhet till både scen och artister.

Sektion Gul: Bästa platserna där du sitter med en fantastisk uppsikt över både scen och catwalk med artisterna på knappt en armlängds avstånd. I priset ingår, förutom de bästa platserna, även en härlig Diggiloo-filt 

Har du önskemål eller frågor om anpassade eller specifika platser, kontakta oss!

Avbokningsskydd är en tilläggstjänst som vi har som en trygghet för våra kunder. Skulle något oförutsägbart hända, som gör att du inte kan gå på evenemanget ni bokat, kan du avboka dina biljetter. Detta gäller endast i fall av sjukdom för dig eller en nära anhörig. Avbokning sker senast 14 dagar före evenemanget äger rum och läkarintyg skall finnas. För mer information se fullständiga köpvillkor.

Vi är inte ett förstahandsombud eller arrangör för detta evenemang. Vi både köper och säljer biljetter och rekommenderar att biljetterna, innan beställning, jämförs hos arrangören.

Skriv din egen recension
Du recenserar:Diggiloo 2019