De förlorade hjältarnas land

Plats: Stadsteatern, Uppsala

Datum: Våren 2023

Åldersgräns: Lämplig från 13 +

449,00 kr

Om föreställningen:

De förlorade hjältarnas land är en fiktiv historia baserad på ett verkligt historiskt händelseförlopp. En histora baserad på Salomon A. Andrée och hans två kampinoner och deras resa genom en luftbalong i hopp om att Sverige skulle nå Nordpolen allra först. En omtumlade berättelse om tre män och deras kamp för överlevenad när luftbalongen slutligen crashar på packisen. Där står de nu långt ifrån civilisation och helt utan kunskap om hur de ska kunna överleva i dessa arktiska förhållanden. 

Billjettyp: 

Bästa tillgängliga plats: Innebär att du får de bästa tillgängliga platserna som finns tillgängliga vid ditt bokningstillfälle, Observera att detta kan innebära platser över hela arenan/Salongen. 

Har du önskemål eller frågor om anpassade eller specifika platser, kontakta oss!

Avbokningsskydd är en tilläggstjänst som vi har som en trygghet för våra kunder. Skulle något oförutsägbart hända, som gör att du eller anhörig inte kan gå på evenemanget ni bokat, kan du avboka dina biljetter. Detta gäller endast i fall av akut sjukdom eller skada för dig eller en nära anhörig. Avbokning sker senast 7 dagar före evenemanget äger rum och läkarintyg skall alltid finnas. För mer information se fullständiga köpvillkor.

Vi är inte ett förstahandsombud eller arrangör för detta evenemang. Vi både köper och säljer biljetter och rekommenderar att biljetterna, innan beställning, jämförs hos arrangören.

Skriv din egen recension
Du recenserar:De förlorade hjältarnas land
Nyheter