Bruce Springsteen

Plats: Ullevi, Göteborg

Datum: 24-28 jun, 2023

Åldersgräns: 13 år, måste kunna styrkas se detaljer

Officiellt biljettsläpp 30 maj 10.00.

999,00 kr

Bruce Springsteen behöver ingen längre introduktion, en av Amerika och Världens största rockartister kommer efter långa år av väntan tillbaka till Sverige. Två datum på Ullevi som väntas sälja slut snabbt så säkra dina biljetter redan idag! 

Åldersgräns 13 år på grund av särskilda ljudnivåbestämmelser.

Viktig information om 13 årsgräns

Har vakterna rätt att neka inträde till arenan om man inte kan styrka sin ålder?

Ja. Vakterna har rätt att kräva giltig id-handling om de bedömer att personen är under 13 år. Kan man inte styrka sin ålder har de rätt att neka inträde till arenan.

Hur bevisar jag att jag är 13 år eller äldre?

Giltig id-handling är id-kort, körkort eller pass. Det går också bra att skriva ut personbevis på Skatteverkets hemsida.

Biljettyp:

Bakre sittplats: Innebär platser på kortsida läktare

Mitten sittplats: Innebär platser på mittläktare

Främre sittplats: Innebär platser på långsida läktare

Har du önskemål eller frågor om anpassade eller specifika platser, kontakta oss innan bokning!

Avbokningsskydd är en tilläggstjänst som vi har som en trygghet för våra kunder. Skulle något oförutsägbart hända, som gör att du eller anhörig inte kan gå på evenemanget ni bokat, kan du avboka dina biljetter. Detta gäller endast i fall av akut sjukdom eller skada för dig eller en nära anhörig. Avbokning sker senast 7 dagar före evenemanget äger rum och läkarintyg skall alltid finnas. För mer information se fullständiga köpvillkor.

Vi är inte ett förstahandsombud eller arrangör för detta evenemang. Vi både köper och säljer biljetter och rekommenderar att biljetterna, innan beställning, jämförs hos arrangören.

Skriv din egen recension
Du recenserar:Bruce Springsteen
Nyheter